Pikir Keri

- Via Vallen
Released: 2018 Genres: Lagu Dangdut

Download Lagu Pikir Keri Mp3

Download lagu terbaru Pikir Keri Mp3 gratis - Free Download Mp3 - Gudang lagu Mp3 Indonesia 2018 terbaru, download lagu gratis - FreeLaguMp3.Biz
Download lagu gratis online Pikir Keri - Gudang Lagu Mp3 - Website FreeLaguMp3.Biz, menyenangkan Download mp3 musik Pikir Keri kualitas tinggi Mendengarkan musik online Pikir Keri - House Musik - di sini, Download Lagu Mp3 Pikir Keri gratis di FreeLaguMp3.Biz
Music Pikir Keri baruDownload lagu terbaru Pikir Keri gratis

Mendengarkan Musik Dengan Teman Anda! Berbagi ini sekarang!

Lyric lagu Pikir Keri

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

iki ati du parkiran maju mundur ra karuan iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
abot dirasakne rakuat dibecakne
rasah dipiker mbok miker seng liyane

tresnoku seng gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending nyicel motor podo mumete
naning ono hasile ketimbang miker kowe

piker keri piker keri ketimbang loro ati

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

yen gelem tak jak ra-bi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
ya ojo mbok gawe bimbang
rasah kakean alesan

more